Versoepeld incassobeleid bedrijfsverzekeringen Voogd & Voogd (op verzoek)

Heiloo, 25 maart 2020
In verband met de Coronacrisis kunt u vragen om versoepeling van het het incassobeleid. U kunt via ons kantoor uitstel van betaling voor uw bedrijfsverzekeringen aanvragen. Zonder dit verzoek geldt de gebruikelijke betaaltermijn van 30 dagen. Daarna vervalt de dekking totdat de premie is betaald. De premie wordt de dag nadat de premie door de verzekeringsmaatschappij is ontvangen automatisch hersteld.
Toelichting
Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus heeft Voogd & Voogd Verzekeringen een gewijzigd incassobeleid opgesteld voor verzekeringen in hun volmacht. Dit beleid is gericht op zakelijke klanten die ten gevolge van het coronavirus financiële problemen ervaren. Het beleid is van toepassing op zowel nieuwe als bestaande verzekeringen.

Betaaltermijn aanpassen

Betaalt u nu per (half)jaar? Dan kunt de polis omzetten naar maand- of kwartaalbetaling, zodat de te betalen premie een stuk lager wordt.

Gebruikmaken van versoepeld beleid

De betaaltermijn kan op verzoek worden verlengd van 30 tot maximaal 90 dagen, zonder dat de dekking wordt opgeschort. Zonder uw verzoek blijft de huidige 30 dagen termijn van kracht. Reageer daarom voordat de 30 dagen om zijn.

Indien de premie na het verstrijken van de 90 dagen niet is ontvangen, dan zal alsnog de incassoprocedure worden opgestart.

Reageren na verstrijken oorspronkelijk betaaltermijn van 30 dagen

Indien u niet binnen 30 dagen betaalt en u doet geen verzoek tot verruiming, dan vervalt de dekking automatisch. Indien u na deze 30 dagen alsnog een verzoek indient, dan zal de dekking worden hersteld en gaat de 90 dagen termijn met terugwerkende kracht.

Verzoek indienen

Stuur ons e-mail met de volgende gegevens:

  • – Bedrijfsnaam
  • – Pakket/polisnummer
  • – Eventuele omzetting betaaltermijn, voorzien van IBAN voor automatische incasso
  • – Verzoek uitstel betaaltermijn tot 90 dagen
  • – Beoogde betaaldatum (binnen 90 dagen na de premievervaldatum)

Voorwaarden regeling tijdelijke uitstel

De regeling is tot dusver uitsluitend voor de prolongaties van maart 2020 en april 2020. Daarnaast is de regeling uitsluitend bedoeld voor klanten die geen achterstand hebben op eerdere openstaande premies en geen actieve betalingsregeling hebben lopen.

Tijdelijk beleid

Wij willen u er op wijzen dat dit gewijzigde beleid een momentopname is. Voogd & Voogd Verzekeringen behoudt zich het recht voor om dit beleid (tussentijds) aan te passen. Bijvoorbeeld indien er aanvullende maatregelen zijn of indien het Verbond van Verzekeraars een landelijk beleid publiceert.

Reviews

9

Echt snel en beste prijs

Bus verzekering Snel en ze zijn de goedkoopste met beste dekking Zelfde verzekering vergeleken bij andere Die waren duurder en slechtere dekking
- Loon op zand - 03/08/2020
- ID: 746aef1c-a9b6-470a-9872-ae048a9f17a1 -

Verzekering snelgeregeld

Ik heb gelukkig geen schade gehad op de bewuste dag. Dus over de schade afhandeling kan ik niks zeggen. Ik had wel mijn vraagtekens bij het invullen van mijn bankreknr voor snelle verwerking vd polis. Ik vraag mij af of dit niet anders kan. Het proces om de polis te verkrijgen ging voor de rest vrij soepel.

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Wong, Bedankt voor uw beoordeling en genomen moeite. Wij vragen het banknummer op om uw betaling terug te kunnen vinden. De exacte tekst bij de vraag in het formulier is: "Hiermee vinden wij uw betaling gemakkelijk terug. U betaalt straks via Ideal of geautomatiseerde bankoverschrijving." Maar u heeft wel een punt. Voor de verificatie hoeft niet de hele IBAN te worden opgegeven. Dit gaan we aanpassen naar de laatste 6 cijfers. Dus bedankt voor uw opmerking! Hartelijke groeten en prettig weekend, Ivar Sarelse

- Amsterdam - 31/07/2020
- ID: eb0c38fa-d955-4b2c-951d-d98fcf6f90fd -

Heel snel en goed

Heel gemakkelijk afsluiten en snel
- Hoogeveen - 31/07/2020
- ID: 7c41690e-4901-471c-844e-7408aa8362b2 -

Snel & simpel

Via google gevonden omdat mijn verzekering geen eendagskenteken verzekerde. Super simpel invulformulier, betaling via i-deal en een paar knipogen later heb je de pis in je mailbox.
- Sittard - 30/07/2020
- ID: 54e3a11b-65c4-4f93-963a-d8821b64f9d5 -

Duidelijk en snel geregeld

Duidelijke site en snel geregeld

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling en genomen moeite! Hartelijke groeten, Ivar Sarelse

- Geldermalsen - 29/07/2020
- ID: 53018f5c-7adb-4978-a33c-c0e002d3f968 -

Makkelijk en Snel

Ik moest mijn 2e scooter verzekeren en kon dit niet bij mn huidige verzekering doen. Dus moest ik elders nog een andere verzekering afsluiten. Dus ging ik Google-en...: En met keus uit vele andere verzekeringsmaatschappijen viel mijn keus op Sluitsnel.nl. De site was duidelijk en makkelijk om in te vullen en je hebt de keus om met anderen te vergelijken. De aanvraag was snel gedaan en je krijgt ook snel een goedkeuring en/of afwijzing te horen. En de volgende dag heb je je Polis, Groene kaart en alles daarbij, al in je mailbox staan!

Reactie van het bedrijf

Beste Danny, Bedankt voor de uitgebreide beoordeling! Waarderen we zeer. Hartelijke groeten, Ivar Sarelse

- Hoofddorp - 29/07/2020
- ID: 73d5b4c8-1c94-4e40-abba-efd2f0f124a0 -
411 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Of bekijk een uitgebreid overzicht van onze klantbeoordelingen op deze pagina.