Allianz Global Assistance heeft de dekking voor de “SOS Autohulp” binnen de doorlopende reis- en annuleringsverzekering uitgebreid!

De dekking “SOS Autohulp” is met de volgende onderdelen uitgebreid:

SOS Autohulp, Reisverzekeringen vergelijken

  • Reparatie ter plaatse (indien mogelijk)
  • Vervoer van de auto naar de dichtstbijzijnde hulpdienst
  • Verzending van onderdelen om een reparatie uit te voeren
  • Repatriëring van de auto
  • Eventuele stallingskosten

Een uitbreiding van de dekking op de reisverzekering was gewenst, maar helaas kan dit niet zonder een premieverhoging. U bent bij ons natuurlijk vrij om voor een andere goedkopere reisverzekering te kiezen. Indien aanwezig, natuurlijk!
Vergelijk daarom zelf de premies van onze aanbieders en vergelijk vervolgens eenvoudig de dekkingen en polisvoorwaarden.

Heeft u vragen over het afsluiten van een reisverzekering?

Neemt u dan gerust even contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Wat houdt deze hulp in?

De hulp bestaat onder andere uit reparatie ter plaatse en/of het transport naar een garage in de buurt. Wanneer uw voertuig niet gerepareerd kan worden, dan wordt het vervoer terug naar Nederland voor u geregeld. De bijkomende kosten voor vervangend vervoer, extra verblijfskosten in het buitenland, uw terugreis naar Nederland  en rechtsbijstand worden ook vergoed.

Wanneer SOS Autohulp?

U heeft recht op de  SOS Autohulp dekking bij schade aan uw auto (of ander voertuig) na een ongeval, diefstal of pech. Ook wanneer de bestuurder niet meer in staat is de rijden heeft u recht op hulp.

Deze dekking is uitsluitend mogelijk voor voertuigen met een Nederlands kenteken.

Liever een kortlopende/aflopende reisverzekering?

U kunt ook binnen enkele minuten de reisverzekering van de Reisverzekeraar van Nederland afsluiten; de Europeesche VerzekeringenReisverzekering afsluiten