Op vrijdag 17 februari 2023 heeft Het Nederlands Assuradeurenhuys alle aandelen van Sarelse Verzekeringen BV overgenomen. De overname geldt met terugwerkende kracht per 1 januari 2023.

De voornaamste handelsnaam van Sarelse Verzekeringen is SluitSnel.nl Verzekeringen. Een van de toonaangevende online platformen in Nederland voor schadeverzekeringen.  Volgens Maurice Spiering sluit deze overname naadloos aan bij de ambitie van Het Nederlands Assuradeurenhuys om online beter zichtbaar te zijn. “Wij geloven in de verbinding tussen online en offline en daarom past deze overname perfect binnen onze groeiambities” aldus Spiering.

Eigenaar Ivar Sarelse geeft aan erg blij te zijn met deze overname. Na jaren focus te hebben gehad op SluitSnel.nl Verzekeringen is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Voor de klanten verandert er niets, omdat Yvonne kan blijven doen wat ze leuk vindt en waar ze goed in is. Klanten snel helpen en van een passend advies voorzien. Daarom draagt Sarelse het bedrijf vol vertrouwen en met een gerust hart over.

Note voor de redactie

Kijk op SluitSnel.nl Verzekeringen voor meer informatie