Heiloo, 10 maart 2017

Bromfietsverzekering BovemijBovemij heeft besloten om te stoppen met de particuliere bromfietsverzekering. Daarom wordt het tarief sinds 1 maart 2017 niet meer aangeboden in onze vergelijkingsmodule.

Bestaande bromfietsverzekeringen

Standaardprocedure
Per 1 april 2017 worden bestaande bromfietsverzekeringen van Bovemij omgezet naar het product, met bijhorende premie en voorwaarden, van Unigarant.

Onze procedure
Met onze geautomatiseerde premiecheck vergelijken wij direct uw nieuwe premie van Unigarant met die van onze overige aanbieders. Indien wij een goedkoper alternatief hebben, dan heeft u daar gisteren een e-mail over ontvangen. Lees de polisvoorwaarden goed door voordat u een keuze maakt.
De premie is zeker niet het belangrijkste!
Met name de voorwaarden met betrekking tot jongere bestuurders is zeer belangrijk!

Omzetting van Bovemij naar Unigarant | de gevolgen

  • +    Het algemeen eigen risico voor bromfietsen daalt van €200,- naar €125,-
  • +/- De premie kan stijgen of dalen. Als de premie stijgt, zal dit gemaximeerd worden. Na twee jaar wordt het reguliere Unigarant-tarief gehanteerd.
  • -/- Belangrijke wijziging in de voorwaarden:
    Als een schade wordt veroorzaakt door een bestuurder die jonger is dan 25 jaar terwijl de bestuurder op de polis ouder is dan 25 jaar, dan is er geen dekking (in geval van een WA-schade wordt deze verhaald op de verzekeringnemer).
    In de oude situatie gold een extra eigen risico van €500,- wanneer bleek dat de bestuurder jonger was dan de leeftijdscategorie waarop de premie was vastgesteld.

Heeft u vragen over de omzetting? Neemt u dan gerust contact met ons op.
Wij staan u graag te woord!

Behalve de genoemde bromfietsverzekeringen hebben wij meer aanbieders in onze vergelijkingsmodules.

Vergelijk daarom altijd al onze aanbieders!