Uw autopremie: nu voordelig, altijd voordelig!

Verzekeringen afsluiten, de verandering

Vroeger sloot men een verzekering af en keek er jaren niet naar om.
Door het internet (alle informatie ligt op straat) is dit wel veranderd. Veel van onze klanten verwachten nu terecht dat ze altijd de voordeligste autoverzekeringen hebben. Dus niet alleen op het moment van (opnieuw) afsluiten, maar continu.
Doordat u als consument meer mogelijkheden heeft gekregen, is er voor de tussenpersoon een stuk toegevoegde waarde komen te vervallen. Dat feit ligt er. Het vergelijken van verzekeringen, hun premies en polisvoorwaarden, kunt u nu ook zelf op internet doen. Steeds meer mensen doen dit dan ook.

Onze nieuwe toegevoegde waarde voor u
Onze toegevoegde waarde ligt in dat stukje wat u nu makkelijk zelf kunt. Namelijk, verzekeringen vergelijken en afsluiten via internet. Wanneer u de autoverzekering heeft afgesloten, dan zorgen wij voor een automatische jaarlijkse herberekening van uw autopremie. U heeft hier geen omkijken meer naar.

Hoe werkt de automatische herberekening voor Autoverzekeringen?
De tool van onze Volmachtpartij neemt u, maar ook zeker ons als tussenpersoon, een hoop werk uit handen.
Het voordeel van een Volmachtpartij is het feit dat zij namens meerdere verzekeringsmaatschappijen polissen mogen afsluiten. Dat betekent dat zij intern uw polis kunnen overzetten van de ene naar de andere goedkopere aanbieder. Daarnaast kunnen ze eigen producten voeren, die doorgaans zeer voordelig zijn.
Uw autoverzekering wordt jaarlijks herberekend!

Goedkopere autoverzekering en dan?
Wanneer het voor u interessant is om (intern) over te stappen naar een andere verzekeringsmaatschappij, dan nemen wij contact met u op. Wij zullen de aanbieding met u bespreken en bij akkoord zetten we de polis direct over. Geen aanvraagformulieren of andere acties zijn nodig. U krijgt direct de nieuwe voordelige autopremie.

De autopremies gaan toch juist omhoog nu?
Veel maatschappijen verhogen inderdaad, onder druk van De Nederlandse Bank, hun premies voor de autoverzekeringen. De premieverschillen tussen de aanbieders zullen echter elk jaar veranderen. Of de premie nou verhoogd of verlaagd wordt, de kans dat u elders uw auto voordeliger kunt verzekeren, blijft even groot.

Wilt u meer weten over onze autoverzekering of direct de aanbieders vergelijken?

Goedkope autoverzekeringen