Onderstaand treft u het overzicht aan van de laatste wijzigingen van verschillende verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen.

28 november 2014

Aanpassingen verzekeringen Delta Lloyd:

Verzekeringen Delta Lloyd

> Motorverzekering | Caravanverzekering | Gezinsongevallen-
verzekering | Aansprakelijkheid Particulieren

Delta Lloyd heeft de polisvoorwaarden herschreven. Ze zijn nu beter leesbaar door klantvriendelijk taalgebruik. Inhoudelijk zijn er geen wijzigingen te melden.

Aanpassingen verzekeringen ASR

ASR Verzekeringen

> Rechtsbijstandsverzekering

ASR heeft besloten een aantal wijzigingen door te voeren in de dekking van haar rechtsbijstandverzekering.

Voor procedures waarbij u kiest voor een externe rechtshulpverlener geldt vanaf nu helaas een eigen risico. Daarnaast is er een limiet van toepassing voor honorarium-, kantoor- en overige kosten. Deze limiet is niet van toepassing indien u gebruik maakt van een juridisch specialist van DAS.

Aanpassingen verzekeringen Reaal Verzekeringen

Verzekeringen Reaal

> Zakelijke autoverzekering & bestelautoverzekeringen | Werkmaterieel

Reaal verleent vanaf nu een korting op uw eigen risico wanneer reparaties door een aangesloten schadehersteller worden uitgevoerd. Bij niet-aangesloten schadeherstellers wordt er een extra eigen risico in rekening gebracht.

Voor de verzekering van het werkmaterieel is het eigen risico aangepast. Het eigen risico wordt vanaf heden op basis van de cataloguswaarde bepaald. Daarnaast is het eigen risico voor ondergrondse schades verhoogd naar € 1.500 per gebeurtenis.

Aanpassingen verzekeringen Bovemij

Bovemij Verzekeringen

> Autoverzekeringen | Bromfietsverzekeringen | Werkmaterieel

In verband met de gestegen schadelast zullen de premies van genoemde verzekeringen per 1 januari 2015, of per eerder doorgegeven wijziging, worden aangepast.

Uw polissen bekijken?

Ga dan naar “mijn polisgegevens“. U kunt daar inloggen en de Polismap App downloaden.